9 mar 2011

Manifest Alcalde Baron 2011

Nosaltres, ciutadanes i ciutadans de Mataró, compromesos amb la nostra ciutat i amb el seu futur, manifestem públicament el nostre suport a la candidatura de Joan Antoni Baron a l'Alcaldia de Mataró per a les eleccions municipals que tindran lloc el maig de 2011. Considerem que en el recent mandat, Joan Antoni Baron ha estat un Alcalde que ha complert rigorosament amb els compromisos envers els mataronins i mataronines, que ha sabut escoltar i dialogar, així com arribar a acords i pactes de ciutat en tots aquells temes clau que ho requerien.

Joan Antoni Baron ha impulsat i liderat polítiques progressistes i de marcat caràcter social per fer front a l'impacte de la crisi sobre les persones, famílies i empreses. Al mateix temps ha projectat una sòlida estratègia de futur per al desenvolupament econòmic, la creació de riquesa, ocupació i oportunitats. La ciutat de Mataró està preparada, gràcies en part a l'extraordinària onada d'inversions públiques al nostre país d'aquests anys, per fer front als reptes de la societat i l'economia del futur i assumir encara més una posició de lideratge a la Catalunya de la segona dècada del segle XXI.

Els valors de la societat del benestar que hem construït amb l'esforç i treball de tots i totes, de la convivència, dels drets i deures que formen part del model de ciutat, i que democràticament hem triat, són per a nosaltres un referent imprescindible per als propers anys i per garantir que progressem tot preservant la cohesió social, l'equilibri territorial i la qualitat de vida per a tothom. Considerem que aquests valors són els que Joan Antoni Baron ha personificat a Mataró com a Alcalde i que inspiren la seva candidatura per a un nou mandat. I serà en aquest mandat que posarem les bases del futur de la nostra ciutat en un entorn complex en el qual es barregen els reptes amb les oportunitats i que s'exemplificaran amb la instal·lació de la locomotora comercial El Corte Inglés, la consolidació del front marítim, l'atractivitat del Museu Bassat, la construcció del tren orbital o la generació de noves oportunitats amb el Parc Tecnològic Tecnocampus, com a elements de capitalitat i prosperitat per al nostre territori.

Finalment, l'aval de l'acció de govern liderada per l'Alcalde Joan Antoni Baron ens dóna confiança per posar en les seves mans, sota l'atenta mirada del conjunt de la ciutat i amb un renovat esforç de transparència i participació ciutadana, la gestió municipal. Així es garanteix el dia a dia de la ciutat i l'atenció a les necessitats de la ciutadania en temes tan importants com la seguretat, el manteniment, la neteja, els serveis bàsics, la mobilitat, l’urbanisme, la cultura, la sanitat i l'atenció social, la igualtat entre homes i dones, les polítiques adreçades a joves i gent gran i molts altres que constitueixen la clau del funcionament quotidià d'una gran ciutat com Mataró que estem convertint ja en una de les capitals del futur en el nostre país.

Mataró, 10 de març de 2011

Xarxa Alcalde Baron